Administratiekantoor Lelystad, FlevolandAdministratiekantoor Almere
spacer
image
image

> Belastingen > Belastingadvies

Belastingadvies, administratiekantoor voor het MKB in Lelystad, Flevoland

Administratiekantoor OAO, belastingadvies op maat in Lelystad, Flevoland

Naast onze dienstverlening op het gebied van het verzorgen van al uw belastingaangiften, bent u bij ons ook op de juiste plaats voor fiscale advisering. De fiscale regelgeving kan soms behoorlijk ingewikkeld zijn. Of het nu gaat om de ondernemingsvorm die het beste bij u past, het toepassen van fiscale faciliteiten, taxplanning of andere fiscaal interessante wet- en regelgeving voor u, wij zijn altijd up to date en adviseren u graag.

Wij werken volgens onze principes en dringen u geen zaken op die u niet wilt. Voor ons is de fiscale wetgeving, het kunnen toepassen en er optimaal van profiteren belangrijk. U moet het wensen, het moet bij u passen. Dat blijkt uit onze klantgerichte aanpak.

Bij ons is fiscale advisering altijd persoonlijk en op maat. Gevolgen van soms complexe wet- en regelgeving worden altijd met u besproken en in heldere taal uitgelegd. Wij vinden het belangrijk om alles in het juiste perspectief te zien en alle gevolgen voor u helder en begrijpelijk te maken. Het is immers uw onderneming, uw situatie. Wij kunnen u uitstekend adviseren op bijvoorbeeld het gebied van inkomstenbelasting, omzetbelasting, loonbelasting of vennootschapsbelasting. Voor al uw belastingzaken zijn wij uw perfecte partner.

Voor u als ondernemer is het volgende ook belangrijk:

    U kunt ons met een gerust hart uw fiscale zaken uit handen geven, wij zijn altijd helder en up to date;
    Wij verzorgen de in overleg met u vastgestelde werkzaamheden voor een vaste prijs per jaar; gefactureerd per maand of per kwartaal;


Wilt u meer weten? U kunt via onze contactpagina contact met ons opnemen. Wij zullen uw bericht zo spoedig mogelijk behandelen. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch benaderen. Wij praten graag verder met u over onze voordelen voor u.image


image
image