Administratiekantoor Lelystad, FlevolandAdministratiekantoor Almere
spacer
image
image

> Administratie > Startende ondernemers

Startende ondernemers, administratiekantoor voor het MKB in Lelystad, Flevoland

Administratiekantoor OAO, voor startende ondernemers en ZZP-ers in Lelystad, Flevoland

De afgelopen periode hebben veel mensen nagedacht of ze hun eigen bedrijf willen starten of hebben hun eigen bedrijf gestart. Overweegt u deze stap ook te zetten? Wilt u uw eigen bedrijf starten of bent u net gestart? De Ondernemers Advies Organisatie, administratiekantoor in Lelystad, heeft veel ervaring met startende ondernemers.

Een gedegen en weloverwogen start van uw eigen onderneming kan teleurstellingen voorkomen. Wij adviseren en begeleiden mensen die overwegen de stap naar het zelfstandig ondernemerschap te maken. Een gedegen aanloop naar uw toekomst, zo helpen wij u op een succesvolle wijze uw onderneming te starten. Ook voor de steeds groter wordende groep ZZP-ers hebben wij alle kennis in huis en helpen u graag.

Wij kunnen u behulpzaam zijn bij het opstellen van uw ondernemingsplan, het kiezen van de juiste, bij u passende, ondernemingsvorm, bij het opzetten en voeren van uw boekhouding, het verzorgen van alle voorkomende belastingaangiften, het aanvgragen van een VAR-verklaring en kunnen u met raad en daad helpen bij een eventueel benodigde financiering. Raadpleegt u eens onze pagina waarop een aantal handige formulieren zijn opgenomen en waar u waarschijnlijk mee te maken gaat krijgen.

Voor u als startende ondernemer is het volgende belangrijk:

    Bij ons krijgt een startende ondernemer extra aandacht en begeleiding;
    Vraag naar onze speciale starterstarieven;
    Bij ons kunt u kiezen voor een voordelig online administratiepakket;
    Wij verzorgen de in overleg met u vastgestelde werkzaamheden voor een vaste prijs per jaar; gefactureerd per maand of per kwartaal;


Wilt u meer weten? U kunt via onze contactpagina contact met ons opnemen. Wij zullen uw bericht zo spoedig mogelijk behandelen. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch benaderen. Wij praten graag verder met u over onze voordelen voor u.image


image
image